Sorting by

×
Äiti, varhaiskasvatuksen opettaja. 
Pohdintaa ja näkökulmia lasten kasvatuksesta.

“Jokaisella lapsella on oikeus läsnäolevaan vanhempaan.”

Vinkkaa lämmin talvipipo viisivuotiaalle

Aamut ovat ainakin täällä meillä jo olleet kovinkin viileitä. Esille on saanut etsiä paksumpaa vaatetta ja asusteita. Kuten aikaisemmin postasin, niin yleensä hankin seuraavan kauden vaatteet hyvissä ajoin mutta nyt en millään meinaa löytää talveksi sopivaa ja lämmintä pipoa esikoiselle. Tähän asti meillä ollut käytössä KIVAT -merkin ihanat kypärämyssyt mutta nyt esikoinen ilmoitti, että ne ovat alkaneet kutittaa sekä käytössä olleihin KAIKON -kypärämyssyihin olen ollut tyytyväinen.

Mutta mistä lämmin pipo tulevaan talveen? Tätä kysymystä olen nyt pyöritellyt jo useamman viikon. Toivoisin teiltä apuja tähän pulmaan. Vinkkaa alle lämmin ja päässä pysyvä pipo/kypärämyssy.

Kiitos, jos jaksat vastata! 🙂

5 vastausta artikkeliin “Vinkkaa lämmin talvipipo viisivuotiaalle”

  1. Meidän pojat on tykänneet Reiman kypärämyssyistä, eivät kutita ja ovat lämpimät vaikka eivät villaa olekaan.

    • Kiitos paljon tästä tiedosta. Reiman lakeista ei olekaan kokemusta – eli täytyy myös käydä niitä katselemassa! 🙂

  2. Meillä on toiminut hyvin nuo Kivat myssyt, eikä ole kutittanut ainakaan vielä. Toki joitakin kutittaa herkemmin tietyt materiaalit kuin toisia – oli sitten kyse aikuisista tai lapsista.

    • Joo, siis en ymmärrä miksi nyt alkoi sanomaan että kutittaa. Mun mielestä ne myös istuu hyvin päähän. Tänä vuonna taidan odotella Kaikon myssyjä tai sitten käyn katsomassa noita Reiman lakkeja. Kiitos vastauksesta! 🙂

  3. Tarkennan vielä, että oliko teillä (KIVAT) villakypärämyssy vai merinovillakypärämyssy?