Sorting by

×
Äiti, varhaiskasvatuksen opettaja. 
Pohdintaa ja näkökulmia lasten kasvatuksesta.

“Jokaisella lapsella on oikeus läsnäolevaan vanhempaan.”

Lahjavinkit kuvina 2-vuotiaalle

Itse olen googlettanut useita kertoja “lahjavinkit lapselle”. Varsinkin ennen, kuin minusta tuli äiti. Kummilasten synttäreiden lähestyessä alkoi vimmattu googlettaminen. Olen jo aikaisemmin kirjoittanut postauksen, jossa kerron miten yritän hallita lastenhuoneen lelukaaosta. Kummilasten kohdalla olemme usein luottaneet kokemusten ja elämysten järjestämiseen. Ja se on mielestäni ollut onnistunut ratkaisu.

Vietimme hiljaittain kuopuksemme synttäreitä ja mielestäni hän sai hyviä ja sopivia lahjoja. Niinpä haluan jakaa nämä lahjavinkit kuvina eteenpäin. Näiden alla mainittujen lelujen lisäksi hän sai päiväkotitossut, lahjakortin suomalaiseen kirjakauppaan sekä uimakellukkeet.

Hape -parkkitalo. Tämän parissa aika kuluu. Lapsi voi järjestellä autoja parkkiruutuihin. Hissi on lapsen helppo itse käyttää. Mukana tulee pari autoa ja helikopteri. Plussaa myös kivasta ulkonäöstä.

Äkkää ja tökkää -kirja. Kirjassa on paljon ihmeteltävää ja katseltavaa. Kirja kasvaa myös lapsen mukana. Kirjasarjassa on myös muita kirjoja.

Ensimmäinen Nikko kauko-ohjattava. Autoa on helppo ohjata eteen, taakse ja ympäri. Ohjaimessa myös äänitehosteet. Äänet eivät ole liian kovat.

Työkalusarja Black+Decker. Pienelle korjaajalle sopiva ja hyvä setti.

Minun ensimmäinen pelini. Meillä ainakin kovin tykätty peli. Kaksivuotias alkaa opetella helppojen pelien kautta sääntöjä sekä samalla myös oman vuoron odottaminen harjaantuu.

Maailmankartta seinälle Woodymap. Tämä on pitkäikäinen lahja, ja somistaa kivasti lastenhuoneen seinällä. Myös tämä lahja kasvaa ikäänkuin lapsen mukana. Maailmankartta on monessa ikävaiheessa kovin kiinnostava asia.

Jos löysit lahjan tämän postauksen ansiosta niin jaathan vinkit eteenpäin. Tai jätähän kommentti jos sinulla on myös jokin hyvä lahjaidea kaksivuotiaalle.